Сънсет Аквапарк е затворен. Очакваме ви отново догодина!

Водни пързалки и атракции

В Сънсет Аквапарк Поморие ще бъдете очаровани от богатството на пързалки с различни функции и степен на трудност, и впечатляващи форми и цветове, които допринасят за доброто настроение. Ще откриете комфортни зони за отмора и релакс, красива естествена растителност, различни детски зони с многобройни атракции, в които малките могат да прекарат часове в безгрижна и весела игра.

С голямото разнообразие на видовете пързалки: релаксиращи, събуждащи сетивата или екстремни Сънсет Аквапарк Поморие няма аналог сред подобните съоръжения. Неустоимо притегателни са пързалките Мини Махало, Свободно падане и Камикадзе, Воден Вихър, Лудо спускане и Без гравитация, Тунел Тайфун и Спиралата. В Сънсет Аквапарк ще изпитате удоволствието от двете най-дълги пързалки на балканския полуостров, всяка по 150 метра. Общата дължина на пързалките е над 1120 метра!

Атракциите са създадени с цел да предизвикат много усмивки. За любителите на релаксиращите пързалки е изключителната по рода си водна игрална система съчетаваща 6 платформи. Специално сме помислили и за най-малките. Детската водна игрална система с 5 платформи, където децата могат да се отдадат на забавни игри и веселие ще донесе истинска радост на децата.

Степени на трудност

Съоръженията са с различна степен на трудност, подходящи за семейства с деца, за младежи, както и за любители на по-екстремни водни забавления.

Лесно
Умерено
Трудно

Торнадо

Дължина: 37м | Височина: 10м

Бъди във вихъра на лятната буря! Спусни се във вълнуващия тунел, който ще тe завърти в незабравим и забавен вихър надолу към торнадо съда. Изживей екстремно и гарантиращо усмивките въртене по стените на тунела. Това спираловидно 37-метрово приключение ще ти достави истински адреналин.

Воден Вихър

Дължина: 70м | Височина: 8,75м

Усети летния воден вихър, който тази пързалка несъмнено ще ти поднесе. Двата преплитащи се закрити тунела ще те завихрят в спиращо дъха екстремно спускане. Очаква те приключение от цели 70 метра което ще задоволи жаждата за адреналин на всеки любител на високите скорости и водните атракции.

Рафтинг

Дължина: 100м | Височина: 14,75м

Наслади се на екстремно самостоятелно спускане или на споделено спускане за двама по вълнообразния открит тунел, придружено от освежаваща и подсилваща преживяването водна струя. С открития си дизайн рафтинг пързалката доставя още по-голямо вълнуващо изживяване право надолу към нестихващите летни емоции.

Свободно падане и Камикадзе

Дължина: 85м | Височина: 17,55м

Обичаш височините и искаш да усетиш какво е да падаш свободно? Спусни се право надолу и усети невъобразимия екстаз от липсата на гравитация, който истински ще те развълнува и ще те зареди за още предизвикателства. Ускори рязко пулса си с това екстремно приключение, което завършва с огромна охлаждаща водна струя.

Мълниеносно спускане

Дължина: 52м | Височина: 10м

Откритата пързалка с широк улей ще те засили и увлече в мълниеносно спускане надолу, което може да споделиш с твой приятел, дете или роднина. Изживейте това зашеметяващо усещане на екстремно спускане, придружено с водна струя вода, и се потопете във водните нестихващи приключения. Почувствай се свободен, както никога до сега!

Черна дупка

Дължина: 52м | Височина: 10м

Тъмният тунел на черната дупка ще те отведе в тайнствените и изпълнени с изненади дълбини и ще завърши с участък с контраст от светлина и тъмнина, докато не се приземиш в открит воден улей придружен със струя вода. Несъмнено след това спускане ще бъдеш зареден с енергия и готов за още и още забавни и атрактивни предизвикателства.

Мини махало

Височина: 10м

Готовиии? Старттт! Изпитай незабравимата тръпка от свободното спускане и усети мощта на водната стихия, в която махалото ще те отнесе. Тази зашеметяваща пързалка ще те потопи в безкрайността на забавното и скоростно усещане и ще те залюлее в няколко последователни издигания по водната си повърхност.

Спиралата

Дължина: 150м | Височина: 14,75м

Готов ли си за изненадите, които те очакват в откритата спирала на удоволствието и адреналина? Наслади се на разнообразието от последователни завои и се забавлявай на макс с това продължително приключение, заедно с твоите приятели, с които след това дълго ще си спомняте за вълнуващите емоции.

Тунел тайфун

Дължина: 150м | Височина: 14,75м

Ако си любител на завоите и силните усещания, определено това е твоят атракцион. Тунелът тайфун ще те разтърси и залюлее в 150 метрово скоростно пътуване в тайнствен мрак и завихрящи сетивата завои. Впусни се в стихийния и изненадващ спираловиден тунел, който ще те остави без дъх.

Семейна пързалка

Дължина: 88м | Височина: 10,65м

Тази извита открита пързалка ще ви поднесе вълнуващо приключение и множество разнообразни завои и спираловидни обрати, на които цялото семейство можете да се насладите. Тя е подходяща и за малките любители на водните спускания. Безопасна и в същото време атрактивна, семейната пързалка е подходяща дори и за хора, които не са фенове на високите скорости.

Лудо спускане и Без гравитация

Дължина: 35м | Височина: 8,75м

35 метра полет без гравитация? Знаем, че можеш да се осмелиш! Тази открита пързалка ще те изстреля с невероятна скорост и ще те наелектризира. Това е една от най-любимите водни атракции на привържениците на свободните спускания и ускорението. Имаш нужда от солидна доза адреналин? Липсата на гравитация със сигурност ще ти го даде.

Мулти състезание 3 писти

Дължина: 35м | Височина: 8,75м

Какво е лятото без състезание и адреналин? За тези от вас, които имат състезателен и приключенски дух, сме подготвили три пистови пързалки, които гарантирано ще отговорят на търсенето на силни усещания. Включете се в завладяваща надпревара с вашите приятели за още по-зашеметяващо изживяване и изпитайте това незабравимо спускане заедно. Споделените усмивки са гарантирани!

Комбинирана пързалка

Дължина: 64м | Височина: 10,65м

1,2,3 – Старт! Гмурни се в необятните авантюристични завои на закритата комбинирана пързалка, която крие много изненади и неочаквани обрати. Подготви се за 64-метрово контрастно и залюляващо спускане, което ще те отведе в света на удоволствието. Подходяща за малки и големи, комбинираната пързалка гарантира максимални емоции.

Тъмен лабиринт

Дължина: 87м | Височина: 10,65м

Хей, на тъмно тръпката е по-силна, нали? На тази 87 метрова пързалка твоите изследователски и приключенски качества ще бъдат подложени на изпитание. Ще бъдеш предизвикан от дебрите на тъмния лабиринт, в който не само истински ще се забавляваш, но и ще бъдеш многократно изненадван от разноцветните проблясъци по цялата дължина на тунела.

Сънсет 1, 2 и 3

Комбинацията от 3 цветни и забавни пързалки е не само атрактивна и красива. Тук дори най-малките могат да се забавляват, като редуват пързалките с различна форма и извивки. Усетете лятото с цялото семейство и се забавлявайте с малчуганите на макс! Изключително лесни, забавни и атрактивни пързалки подходящи за всички възрасти. Събирайте се за луда надпревара и нека семейното състезание започне сега!

Водна игрална система с 6 платформи

Пързалки: Река, Релакс, Забавление и Фантом

Универсална водна игрална система на 6 нива предназначена за водна игра и многостранни дейности. Това е раят за всеки приключенец, който е жаден за непрестанни нови открития и възможности за забавление. Впусни се в завладяваща водна игра и многобройни пързалки с различно ниво на екстремност. Това е един остров на безкрайните удоволствия, в който всяко дете си мечтае да акостира. Готов ли си да опиташ?

Детска водна игрална система с 5 платформи

Пързалки: Тунелът, Жълтата и Мултислайд

Детска универсална водна игрална система на 5 нива предназначена за водна игра и многостранни дейности. Изкачи се по стълбите на истинското водно приключение, за да изпробваш голямото разнообразие от пързалки и активности. Впечатляващият й външен вид и многобройните фонтани и пръскачки ще те пренесат в един приказен и авантюристичен свят. Лятото е пред теб, не пропускай да се забавляваш на макс!

Детска водна игрална система

Включва: Многоцветна дъга, Водна завеса за малчугани, Под чадърчето на гъбата, Пързалки “пипалата на октопода” и “в устата на кита”.

Тази универсална детска водна игрална система е мястото, на което най-малките могат да се забавляват с часове, играейки сред водни рингове и атрактивни пързалки с форма на морски обитатели. Подарете това невероятно изживяване на децата, които ще останат безкрайно доволни и щастливи.